torstai 16. lokakuuta 2014

Testissä Myllyn Paras voitaikinataskut ! :)

Pääsin hopottajien kautta testaamaan tälläsii Myllyn Paras voitaikinataskuja ja eilen sitten metsästettiin siskon kanssa näitä kaupasta (Cittarista ei löytynyt, mut Prismasta löyty!) ja pääsin illalla testailemaan! :)
Voitaikinataskut ennen ja jälkeen paiston:



Oli kyllä vähän pettymys kun nuo taikinataskut ei tuon enempää kohonneet näytti paketin kuvissa niin muhkeilta nuo taskut. Lisäks kymmenen taskun asettelu meijän uunipellille oli vähän ku palapeliä olis koonnu :D

Suolanen versio:

Kana-tuorejuusto voitaikinataskut




Maustoin siis tuorejuuston ite currylla ja paistoin hunajamarinoidut broilerin paistisuikaleet pannulla ja lisäsin tuorejuuston sekaan. Nam! Sit vaa ruukkusalaatista lehti taskun pohjalle ja kastikkeet ja kurkut päälle.

Makee versio:

Mustikka-vadelmarahka voitaikinataskut



Makeisiin versioihin tein siis Suomalaisista mustikoista ja vadelmista rahkan.. Tuohon miun rahkaan laitoin puolikkaan purkin vanilja- ja puolikkaan purkin sitruunarahkaa ja sit tietty niitä marjoja. Sitruuna rahkaa vähän senkin takia laitoin sekaan ettei lopputuloksesta tuu kauheen ällömakeeta. Lisäks murustin rahkan päälle vähän digestive keksiä. :) 

Yksinkertaista, mutta tooooosi maukasta !

Omasta mielestäni nuo voitaikinataskut oli aika käteviä ja pysyivät hyvin "taskuina" eivätkä revenneet vaikka täytinki ne ihan liian täyteen (täytteet kyllä vähän tursuili) :D Lisäks ne oli tosi hyviä suolasen, sekä makeen täytteen kanssa. Kieltämättä noita kun söi niin tuli voitaikinakiintiö vähäks aikaa ainenki täyteen, mutta ihme kyllä niistä ei jäänyt mitenkää rasvasta tunnetta suuhun, niinku yleensä voitaikinasta tuppaa jäämään.

Lisää Myllyn Paras voitaikinataskuista täältä: www.hopottajat.fi/voitaikinatasku

Hopottajista:

"Hopottajana" eli tuotesuosittelijana pääsee testaamaan tuotteita ja palveluita ilmaiseksi ja suosittelukampanjoihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Hopottajaksi voi liittyä kaikki yli 18-vuotiaat Suomalaiset yksityishenkilöt ja voit rekistöröityä hopottajiin aikaisemminkin mainitsemassani osoitteessa: www.hopottajat.fi

Jos kiinnostuit ja aiot rekistöröityä hopottajiin, niin käytä ihmeessä miun suosittelukoodia: HOP14447 !

Siinä nyt sitten miun ensimmäinen blogi hopotus ja näitä luultavasti luvassa sitte taas kun joku uusi mielenkiintoinen kampanja tulee :)

,

Tiina

3 kommenttia:

  1. Sori tää kommentti ei liity tähän postaukseen..:D Mutta aiheeseen; Sinulla on aivan ihanat hiukset♡ mitä punaisia hiusvärejä suosittelet?=) värjäsin olialla ja lopputulos oli makuuni liian ruskehtava. Pidän kovasti siitä, miltä hiuksesi näyttävät :)!

    VastaaPoista
  2. No siis yleensä oon käyttänyt swartzkopf:in live color xxl värejä, mut nyt viimeeks ku värjäsin jollaki ihmeen halppis värillä(minimanista ostin neljällä eurolla)ja meni pilalle niin tilasin sitte ebaysta crazy color väriä ja sävy oli fire ja se oli miun mielestä tosi hyvä, vaik se taitaaki olla enemmä vähä niiku hoitava sävytemaski tai joku semmone(??)! (ois pitäny tilaa useempi purnukka :() Kyllä on tullu testailtuu ties mitä kaikkii värejä joissa on luvattu ihan kirkkaan punasta ja silti on menny rusehtavanpunaseks :/ Seuraavaks varmaan testaan niitä uusii swartzkopf:in live color xxl ultra brights pillar box red värii... saa sit nähä mitä niist tulee :P

    VastaaPoista